Slett selskapet / mine data fra Luca
Sist oppdatert: 04.09.2026Vil du at Luca skal slette ditt selskap og dine data i regnskapssystemet? Denne hjelpeartikkelen går gjennom to ulike måter du kan gjøre dette på.
Avslutt ditt abonnement
Hvis du har et abonnement i Luca kan du si opp abonnementet. Du vil da beholde tilgangen ut perioden du har betalt for, og selskapet slettes permanent kort tid etter at abonnementet utløper.
- Gå til Innstillinger i hovedmenyen
- Klikk på Mitt abonnement
- Klikk på Si opp abonnement
Har du glemt å betale en eller flere fakturaer du allerede har mottatt fra Luca, husk at du likevel må betale disse. Etter at du har sagt opp ditt abonnement sender Luca deg ingen flere fakturaer.
Slett selskap og mine kundedata
Hvis du ikke har et aktivt abonnement (kun testkonto eller du er fortsatt i prøveperioden), må du ta kontakt med Luca-support og be om at selskapet og brukerkontoen din slettes.
Når du ber om en sletting via Luca-support, slettes ditt selskap og din brukerkonto permanent innen kort tid. Luca anbefaler derfor at du eksporterer alle dine regnskapsdata før du ber om å bli fullstendig slettet, siden loven krever at du oppbevarer ditt regnskapsmateriale i noen år. Les mer om oppbevaring av regnskapsmateriale hos Altinn her.